BEURSGENOTEN SYMPOSIUM MET GEERT SCHAAIJ EN ROLAND KOOPMAN

Het Beursgenoten symposium combineren met de Masters of LXRY staat voor verantwoord investeren en genieten van de mooie dingen van het leven.

Gastspreker Roland Koopman zal op dit symposium zijn licht laten schijnen over het hoe en waarom van investeren in juist Zwitserland. Dit uitgesproken land met haar stabiele economie en eigen monetair beleid biedt unieke mogelijkheden op het gebied van investeren in recreatief onroerend goed. Specifiek voor de bezoekers voor dit symposium en de Masters of LXRY heeft FIRST. een nieuw product ontwikkeld. Deze nieuwe mogelijkheden, desgewenst met gegarandeerd rendement, zijn nu ook toegankelijk voor niet-Zwitsers.

In de huidige onzekere tijden met o.a. de problemen rondom de Euro en de huidige beursrally die al 10 jaar duurt, met op handen zijnde correctie, kunt ook u profiteren van het stabiele sterke systeem dat Zwitserland in de afgelopen decennia heeft opgebouwd.

Na afloop van het symposium kunt u de stand van FIRST. op de Masters of LXRY bezoeken, waarvoor u van ons ook gratis entreekaarten ontvangt na afloop van het symposium. Wij informeren u daar graag over deze specifieke mogelijkheden waarna u tot laat in de avond kunt genieten van alles op het gebied van luxe die door de gepassioneerde “meesters van luxe” zijn bedacht en gemaakt.

7 December 2018

Programma:

  • 10.30 - inloop
  • 11.00 - start programma
  • 12.30 - walking lunch
  • 13.30 - programma
  • 15.15 - paneldiscussie
  • 16.00 - einde
  • Borrel - Beurs Masters of LXRY (als u interesse heeft)

 

FIRST. en Zwitserland spelen een belangrijke rol op dit symposium, wij houden u op de hoogte…
 
Investeren? Vraag ons naar de speciale mogelijkheden...