BEURSGENOTEN SYMPOSIUM MET GEERT SCHAAIJ

Beursgenoten koestert zijn leden en daarom bent u die dag onze gast. Dat betekent dat u voor de toegang tot het Beursgenotensymposium entreekaarten gratis kunt ontvangen. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met koffie of thee en later op de dag wordt u zoals u van Geert Schaaij gewend bent een uitgebreide lunch aangeboden.

Na afloop van het symposium kunt u de Masters of LXRY beurs bezoeken, waarvoor u van ons ook gratis entreekaarten ontvangt na afloop van het symposium. Deze beurs vindt net als ons symposium op dezelfde dagen plaats in de RAI, zodat u tot laat in de avond kunt genieten van alles op het gebied van luxe die door gepassioneerde “meester van luxe” zijn bedacht en gemaakt.

7 december 2018

het Beursgenotensymposium in de RAI Amsterdam Beursgenoten is er trots op dat we deze toplocatie voor ons congres hebben kunnen bemachtigen.

  • 10.30 - inloop
  • 11.00 - start programma
  • 12.30 - walking lunch
  • 13.30 - programma
  • 15.15 - paneldiscussie
  • 16.00 - einde
  • Borrel - Beurs Masters of LXRY (als u interesse heeft)

 

FIRST. en Zwitserland spelen een belangrijke rol op dit symposium, wij houden u op de hoogte...